Close sidebar

alatan tangan

Jenama sepana mekanik ni memang hebat terbaik tahan lama

Salam, ok hari ini nak bercerita sikit tentang jenama sepana terbaik untuk mekanik, macam saya mekanik motor jadi saiz sepana yang saya pakai kebanyakan adalah lebih kecil dari mekanik kereta, lori dan sebagainya. Mahupun begitu kami adalah sama, mahukan alatan kerja yang berkualiti untuk kerja yang lancar dibengkel. Memandangkan alatan tangan macam spanar, playar, skrudriver …

Jenama sepana mekanik ni memang hebat terbaik tahan lama Read More »

Set alat adjust Tappet motor – membuat Valve clearance

Menjual sepana adjust tappet motor cub Tappet motor dah bunyi tapi macam mana nak adjust kalau tak ada alat dia? Jangan risau disini ada Set lengkap sepana adjust tappet motor yang sesuai untuk adjust tappet pelbagai jenis motor. Tidak susah lagi cari kerana anda boleh membelinya secara online di Shopee(kedai saya) Beli sekarang di kedai …

Set alat adjust Tappet motor – membuat Valve clearance Read More »

Keperluan asas buka bengkel motor simple

Keperluan asas bukak bengkel motor simple Alahamdulillah jika ada niat nak buka bengkel motor saya ucapkan tahniah kepada anda,mari kita sama-sama berjuang dalam bidang menyeronokan ini..amin.. Keperluan asas bukak bengkel motor simple Bagi aku keperluan asas bukak bengkel motor simple saja,apa yang mustahak bekalan dalam diri seperti ilmu kemahiran,sedikit pengalaman kerja,niat dan azam yang betul. …

Keperluan asas buka bengkel motor simple Read More »

You cannot copy content of this page