Beli spare part motor murah lazada


Gambar spare part motosikal



Beli spare part motor murah lazada dan tips


Senangnya beli sparepart motor tak payah susah-susah lagi perlu cari kedai jual sparepart motor satu-persatu,semua ada di internet sekarang seperti yang satu ni,lazada.com

Sebelum ini saya pun tak tahu apa itu lazada.com?.setelah memberanikan diri menjelajahi laman web mereka baru tahu lazada.com ialah tempat jual beli barang secara online.Pilih barang yang diingini,bayar melalui kad kredit,PayPal atau bank yang kita  pakai seterusnya mereka akan hantar sampai kerumah.Yang bagusnya lazada ialah laman web jualan Malaysia selain cawangan Indonesia, Filipina , Singapura, Thailand dan Vietnam.

Sebagai pomen motor,pastinya barang  pertama yang saya cari ialah spare part motor dan sepanar.Rasa macam tak percaya apa yang dilihat.Harga sparepart motor di lazada adalah paling murah setakat ini berbanding laman web jualan online lain.


Gambar spare part motor lazada


Gambar pembayaran online



Sparepart dan sepanar motor murah


Bukan setakat sparepart,sepanar untuk baiki motor,aksesori pun banyak mereka jual.Mudahnya,tak payah kesana ke mari cari bengkel motor jual sparepart murah,hanya satu klik dengan jari semua ada apa yang kita mahu.Sediakan duit dalam bank saja.

Kebaikan lazada.com ini ialah kita dapat review barang jualan mereka satu persatu lalu dapatlah kita membuat perbandingan harga barang yang kita pilih dengan  produk yang lain sebelum membeli.


Ha ha..perkara seperti ini kita tak dapat buat di kedai motor,sudah tentu Taukey kedai tu merah muka..:)





Sparepart yang bagus dan murah


Jenis sparepart,aksesori motor bagus dan murah yang boleh dibeli di lazada ialah seperti bateri,baju hujan,helmet,sarung tangan motor,side mirror pun ada,4t oil,tayar pun murah dan bermacam lagi.kalau nak beli sepanar pula belilah yang ada jenama seperti Mr.Mark , Stanley ,King toyo , sepanar buatan Taiwan pun bagus dan bermutu juga sekarang ini.Tapi untuk repair motor sikit-sikit boleh beli yang murah seperti skru driver atau sepanar set yang beharga bawah RM 50.





Tips beli sparepart dan sepanar murah di internet


Jika anda rasa berminat sekarang untuk membeli di lazada.com,saya nak bagi tips percuma sebelum membeli barang online seperti sparepart,sepanar,aksesori motor harap ia boleh membantu anda membuat belian tepat.

Walaupun kebaikan membeli di lazada.com ialah kita dapat membuat perbandingan harga satu-persatu,tetapi kita tidak dapat pegang dan membuat penelitian pada produk tersebut.Hanya melihat berdasarkan gambar produk.

Tipsnya ialah anda harus tahu jenama yang bagus dan tepat sebelum membeli.Oleh itu cuba buat begini,taipkan di Google search ,contohnya ' jenama sepanar motor terbaik ' atau taip juga seperti ini ' tayar motor terbaik '.Setelah membuat penilaian dan ia meyakinkan anda , bolehlah terus ke lazada.com untuk membeli-belah.


gambar spanar
banyak pilihan seperti ini





Tips ke 2 ialah boleh beli barang motor pilihan saya (recommended ) di  baikimotor.blogspot.com di tempat yang  sediakan untuk pengunjung dikasihi.Produk motosikal yang saya promosikan ini setelah saya teliti dan membuat perbandingan pada harga dan kualiti seperti spare part yang telah saya beli di kedai sparepart motor di luar sana.

Harga mungkin mahal sedikit tetapi setelah ditolak-campur dengan minyak motor,masa,ubat sakit kepala saya rasa harga  produk ini berpatutan dan berbaloi.

Tips bonus untuk anda,boleh tulis komen untuk meminta pendapat saya atau anda kesuntukan masa,emailkan kepada saya tentang barang motor yang mahu dibeli (produk kecantikan tidak dilayan). Dengan ini boleh kita saling membantu sama lain.Itu sahaja Cakap Pomen Motor untuk kali ini tentang beli sparepart motor murah di lazada.com.Selamat membeli belah.sekian terima kasih.








                           

Tiada ulasan: