About

Tentang 


Blog tentang Motorsikal(motor)
yang terbaik untuk dijadikan sumber rujukan informasi  motorsikal membabitkan punca masalah kerosakan dan terus mengetahui cara mengatasi kerosakan itu.Dengan ini kami berharap masalah motorsikal anda yang tidak diketahui itu dapat selesai disini.
Selain itu kami juga berkongsikan  kepada anda maklumat lain seperti tentang motorsikal baru ,harga baiki motorsikal dan bermacam hal lagi.Pendek kata semua isu tentang motosikal dibicarakan disini.

Cakap Pomen Motor  menyediakan maklumat kepada anda pengguna motorsikal dengan artikel,gambar juga video yang boleh anda temui di dalam blog ini.Anda boleh cari artikel terbaru kami pada halaman depan(homepage) jika ingin mencari artikel tertentu carilah di kelompok artikel atau tulis carian anda.Klik juga tulisan berwarna(link) untuk jelajahi seluruh isi baikimotor.com.Di harap anda mendapat segala info terbaru tentang motorsikal yang belum dapat anda temui di blog lain.

Gambar penulis
Penulis

Penulis blog Cakap Pomen Motor ialah Mad Malaysia menetap di Kuala Terengganu,Malaysia.Tiada latarbelakang sebagai penulis sebelum ini sekalipun.Bermula menulis blog pada tahun 2016.

Kerjaya:mekanik motor
Pengalaman mekanik:15 tahun
Tempat kerja: Marmanworkshop(owner)


Cakap Pomen Motor menitikberatkan juga hak anda yang seperti boleh anda ketahui di privisi policy kami dan untuk menghubungi kami silalah lihat halaman contact kami.

Motorsikal bermasalah?..mahu belajar mekanik motor?.. Ini tempat sesuai bagi anda.kedatangan anda di alu-alukan,jangan lupa jadilah follower blog kami untuk memperolehi informasi terkini tentang motorsikal dan jika bermanfaat kongsikanlah artikel kami kepada teman-teman permotoran anda dan terima kasih diatas kehadiran anda disini menyokong kami www.baikimotor.com blog tentang motorsikal.

Tiada ulasan: