Tayar Michelin Pilot Street 2 Untuk Motor Cub, Skuter

Salam. Pemberitahuan kepada anda, kami sudah membawa masuk satu lagi jenis tayar motor iaitu tayar Michelin Pilot Street 2 yang sesuai digunakan untuk motor cub dan skuter. Jika anda berminat akan tayar berkualiti kelas A ini boleh didapati di kedai online kami. Tayar baru jenama Michelin Pilot Kami mengutamakan kualiti, kerana itu tayar kami jual … Read more

Set alat adjust Tappet motor – membuat Valve clearance

Menjual sepana adjust tappet motor cub Tappet motor dah bunyi tapi macam mana nak adjust kalau tak ada alat dia? Jangan risau disini ada Set lengkap sepana adjust tappet motor yang sesuai untuk adjust tappet pelbagai jenis motor. Tidak susah lagi cari kerana anda boleh membelinya secara online di Shopee(kedai saya) https://shopee.com.my/product/209378505/3842844964/ 3 dalam 1 … Read more

Set clutch motor Honda Ex5 Dream

clutch plate motor set

Kedai kami di Shopee Menjual barangan untuk repair clutch motor Ex5 Dream Saya sediakan set barangan untuk repair/baiki clutch untuk motor Honda EX5 Dream 100 disini. Terdapat 4 barang utama dalam pakej set clutch Honda Ex5 Dream ini – yang perlu ditukar apabila motor EX5 menghadapi menghadapi masalah clutch iaitu 1. Auto clutch housing 2. … Read more

karburator Wave 125 copy original review

video di kedai Shopee kami disini https://shopee.com.my/product/209378505/3341903111/ Salam, Apa khabar anda follower Cakap Pomen Motor dan anda yang baru saja jejak kaki ke blog ini, harap sihat dan bersemangat terus dalam bidang permotoran kite. Hari ini tak ada isu dibincangkan cuma saya buat sikit review carburetor/karburator Wave 125 copy original mungkin anda mahu tahu sebelum … Read more

Video- Honda C70 masuk barang 110 je

Admin saja nak share kerja bengkel admin hari ni, sekadar merehatkan telinga mendengar bunyi enjin motor kapcai yang ambil masa lebih kurang 3 minggu untuk disiapkan. Lama juga tu yaa.. Hehe Terima kasih pada empunya kerana bersabar.  Honda cub c70 Setelah 3 minggu hadapi cabaran dan rintangan, pening kepala segala hal kini Honda C70 “convert” … Read more

You cannot copy content of this page