Video- Honda C70 masuk barang 110 je

Admin saja nak share kerja bengkel admin hari ni, sekadar merehatkan telinga mendengar bunyi enjin motor kapcai yang ambil masa lebih kurang 3 minggu untuk disiapkan. Lama juga tu yaa.. Hehe Terima kasih pada empunya kerana bersabar.  Honda cub c70 Setelah 3 minggu hadapi cabaran dan rintangan, pening kepala segala hal kini Honda C70 “convert” … Read more

Proses mengecat,memasang komponen motor-restorasi

Sharing kerja merestorasi motosikal Honda ex5 Dream oleh MarmanWorkshop Salam pembaca,sambungan kisah projek restorasi motor ex5 Dream kita yang terdahulu berada pada fasa 2 proses pemasangan komponen.Sebenarnya motosikal tersebut telah beberapa minggu telah disiapkan,oleh kerana kesuntukan masa jadi admin gagal untuk update kisah sambungan ini pada waktu yang tepat,harap maaf ya.Video pun admin telah terbitkan … Read more

You cannot copy content of this page