Halaman

Jual Fuel coil Suzuki scooter v100

Gambar fuel coil pada motor v100


MarmanWorkshop- Fuel coil untuk motor scooter Suzuki v100 ada dijual bersama kami sekarang,sesiapa yang berminat untuk dapatkan alatganti ini boleh juga membuat belian online.

Fuel coil atau coil magnet ini adalah alatganti alternatif bagi anda yang kurang berkemampuan untuk mendapatkan alatganti tulen Suzuki yang diketahui dijual harga yang amat tinggi dan sukar diperolehi.

Nama produk: fuel coil
Motor: Suzuki v100
Kegunaan: untuk sistem nyalaan enjin dan lampu
Harga 2018: RM60


Gambar coil magnet v100 baru

Mengenai fuel coil v100 ini setelah diguna pakai oleh customer saya sendiri kelihatan ia satu alatganti pilihan yang agak bagus,berhasil untuk hidupkan motor v100 lama itu.

Enjin pun terasa ringan kerana nyalaan yang baik,tambahan lagi lampu-lampu pun kelihatan terang.Saya katakan coil murah ini adalah bagus untuk digunakan pakai pada motor SuZuki V100 anda.


sponsored links
Selamat datang ke blog peribadi saya khusus untuk anda yang minat belajar mekanik motosikal,belajar mekanik secara online.Belajar asas mekanik motor dari mula melalui pemahaman mudah..terus ke sini untuk bermula..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Salam pembaca,

Silakan berkomentar dengan bijak untuk manfaat diri anda dan semua orang.komen yang ada unsur negatif dan tidak relevan dengan tajuk artikel terpaksa di alih keluar.maaf kerana kesulitan itu.
Jika ada sebarang pertanyaan lain sila lihat halaman 'contact saya'

Jika soalan anda sukar diterjemahkan dengan tulisan anda boleh hantar video kepada kami,baca link dibawah ini

https://www.baikimotor.com/2018/04/motor-ayam-channel-video-permotoran.html?m=1


Sekian,terima kasih.